Om oss

En österrikisk krögare och
en ambitiös polsk köksmästare

Modern och spännande meny

Bryggeriet Mat & Malt drivs av Visbykrögaren Reinhard Keinprecht och är belägen i samma byggnad som nya Barlingbo Bryggeri, i före detta stallbyggnader på gamla A7-området ett stenkast från ringmuren. Som gäst kan du spana ner på öltillverkningen från restaurangen, och ölet vistas alltså inte ens utomhus innan det serveras från kranar och buteljer. Se fram emot en modern och spännande meny. 

Öppettider: tisdag–lördag, 16.00–20.15. Köket är öppet 17.00–20.00

Vi på bryggeriet

Krögare

Reinhard Keinprecht

Krögaren som driver Bryggeriet Mat & Malt, är uppväxt i en hotell- och krögarfamilj i klassiska skidorten Schladming i Österrike. Reinhard har jobbat nästan hela sitt liv inom restaurang- och turismbranschen. Som gotländsk krögare är Reinhard väletablerad sedan länge. Förutom Bryggeriet Mat & Malt driver han nu populära restaurang Wisby Hof med en österrikisk meny.

Köksmästare

Mateusz Jagielski

Vår köksmästare på Bryggeriet Mat & Malt, har skapat sig ett namn och renommé på bland annat Michelinkrogen Senses Restaurant i Warszawa och startade restaurangen Bistro Klonowica i hemstaden Torún. Att laga mat är inte bara en passion för Mateusz – han beskriver det som sin dagliga motivation och livsstil. Att Mateusz Jagielski tagit täten i köket på Bryggeriet märks på tallriken. Det stavas kvalitét.